Eazzypark

Wilt u een parkeerplaats boeken bij Eazzypark? Het is een van de betrouwbare parkeeraanbieders in de omgeving van Eindhoven Airport, waar u vooraf een boeking kunt maken. U heeft er de keuze uit parking op basis van een shuttle service en valet parking. Uiteraard kunt u er online een parkeerplaats boeken, zodat u bij Eazzypark zeker kunt zijn van een beschikbare parkeerplek. De locatie bevindt zich op slechts 8 minuten afstand van de luchthaven, waardoor de gratis shuttle u daar vlot naartoe kan brengen.

Shuttle service en valet parking

U kunt bij Eazzypark gebruik maken van een handige shuttle service, vanaf de locatie op enkele kilometers afstand van Eindhoven Airport. Dat betekent dat u er de mogelijkheid heeft om uw auto te parkeren, om vervolgens in de gratis shuttle te stappen die u voor de vertrekhal af zal zetten. Wilt u liever zelf met uw auto naar de vertrekhal rijden, om daar uit te stappen en een medewerker van Eazzypark uw auto weg te laten zetten? U kunt dan gebruik maken van valet parking, zodra u terugkomt op Eindhoven Airport zorgt de medewerker ervoor dat de auto weer klaar staat en u direct door kunt rijden.

Online parkeerplaats boeken bij Eazzypark

U kunt bij Eazzypark heel eenvoudig online een parkeerplaats boeken, waardoor u daar op de dag zelf niet naar op zoek hoeft. Het is voldoende om online aan te geven wanneer u graag wilt vertrekken en wat de dag is waarop u weer aankomt op Eindhoven Airport. Vervolgens kunt u de beschikbaarheid controleren, om na te gaan of u een plaats kunt reserveren. Is dat het geval? Dan zorgt u er bij Eazzypark op die manier voor dat u zeker weet dat er een plaats beschikbaar is, zodat u daar op de dag zelf niet naar op zoek hoeft.

Eazzypark op slechts 8 minuten afstand

Eazzypark bevindt zich op slechts enkele kilometers afstand van Eindhoven Airport en is zowel vanaf de A2 en A58 als de A50 goed bereikbaar. Dit betekent dat de parkeerplaats vanuit Tilburg, Den Bosch, Maastricht en Nijmegen goed bereikbaar is, u rijdt er eenvoudig naartoe om de auto te parkeren. Na het parkeren zal de gratis shuttle u binnen 8 minuten naar de luchthaven brengen. Bij aankomst op Eindhoven Airport staat de gratis shuttle service weer voor u klaar om u terug te brengen naar de locatie van Eazzypark, zodat u daar weer in uw auto kunt stappen.